Foto cu caracter ilustrativ

În urma unei solicitări a ziarului Incomod, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova ne-au pus la dispoziție datele privind infracțiunile de distrugere sesizate la secțiile de poliție din județ. În acest sens, am aflat că în primele opt luni ale anului au fost înregistrate 368 de dosare penale pentru distrugere.

Municipiul Ploiești se află pe primul loc în acest top, fiind „lider” și în acest domeniu. În Ploiești s-au înregistrat 267 de dosare în acest scop. În municipiul Câmpina au fost înregistrate de nouă ori mai puține dosare de distrugere, mai exact 29.

În localitățile Comarnic și Vălenii de Munte s-au înregistrat câte 15 dosare de acest fel. În Florești și Sinaia au înregistrate câte 11, respective 10 dosare pentru distrugere.

Pe ultimele locuri se clasează localitățile Azuga (9 dosare), Bușteni (6 dosare), Slănic (4 dosare) și Plopeni (2 dosare).

În unele cazuri, infracțiunile de distrugere au fost comise în urma unor scandaluri în care s-au deschis dosare penale și pentru alte infracțiuni, cum este și cazul scandalului de săptămâna trecută de la restaurantul Vikings din Ploiești, când un bărbat a amenințat cu un pistol proprietarul restaurantului și i-a distrus acestuia un raft cu veselă.

Citește mai multe detalii aici: Filmul incidentului din weekend, când un bărbat a fost amenințat cu un pistol

CITEȘTE și: Bărbat prins de polițiști după ce a distrus șase aparate de jocuri mecanice

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here