Dezbaterea bugetului local al orașului Ploiești se va face online anul acesta, în contextul epidemiologic actual. Municipalitatea a anunțat că dezbaterea va avea loc joi, 15 aprilie.

“Primăria Municipiului Ploiești organizează dezbatere publică în data de 15.04.2021 ora 17.00 cu privire la proiectul de hotărâre privind bugetul aferent anului 2021.

Proiectul menționat poate fi consultat pe pagina de internet a municipalității www.ploiesti.ro, postat în data de 23 martie a.c., la secțiunea Consiliul Local –Transparență Decizională.

Înscrierile la cuvânt vor dura maxim 10 minute și se vor referi exclusiv la proiectul de hotărâre, acestea se vor face prin intermediul platformei on-line pusă la dispoziție în acest sens de municipalitate, pentru care persoanele interesate vor trebui să comunice adrese de e-mail valide, la care le va fi transmis un link activ, în vederea accesării platformei.

De menționat că, accesul la platforma electronică se poate realiza în ziua și la ora desfășurării dezbaterii, cu cel mult 15 minute înainte de demararea acesteia.

Persoanele interesate sunt rugate să transmită până pe data de 14.04.2021, adresele de e-mail ce vor fi utilizate în acest sens, pe adresa de e-mail [email protected] .

Dezbaterea publică va fi transmisă live pe pagina de internet a municipalității, www.ploiesti.ro, începând cu ora menționată.”, a transmis Primăria Ploiești prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here