fbpx
sâmbătă, martie 2, 2024
spot_img

PNL, PSD și ALDE executate silit

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

MArți, în jurul orei 12.00, la sediul PNL Prahova s-au prezentat mai mulți executori judecătorești pentru a pune poprire pe mai multe bunuri aparținând partidului. Vizita executoruilor este așteptată și la sediile PSD și ALDE. Totul a pornit din campania electorală din 2012. Cele trei partide care pe atunci formau USL au rămas cu datorii de peste 45.000 de lei care trebuiau plătite către o firmă care le furnizase materiale de campanie.

Firma, care care i-a aparținut actualului director adjunct al Societății de Gospodărire Urbană Ploiești, Ovidiu Negulescu, a dat în judecată PSD, PC (PC a fost inclus în ALDE prin absorție) și PNL. Instanța a dat câștig de cauză firmei respective, iar astăzi s-a dat drumul la procedura de executare silită.

- Reclamă -

Se pare că din suma restantă, PNL a plătit 15.000 de lei, PSD 9000, iar ALDE nu a plătit nimic. Conform copreședintelui PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, liberalii au plătit o treime din sumă, dar nu vor să plătească și pentru celelalte partide.

Ceea ce este ciudat este că Ovidiu Negulescu, directorul adjunct al SGU, cu toate că susține că a părăsit firma imediat ce a fost numit la SGU, apare ca membru în ALDE.

 

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut