ipj prahova 1

ipj prahova 1Ca urmare a anunțului făcut de ministrul MAI Gabriel Oprea, prin care acesta propune mărirea pedepselor pentru cei care se fac vinovați de ultraj, polițistul prahovean Florian Ioniță s-a revoltat împotriva practicilor Inspectoratului Județean de Poliție. Printr-o postare pe o rețea de socializare, Ioniță atrage atenția asupra faptului că și dacă pedepsele s-ar mări, acest lucru nu ar conta cât timp IJP Prahova continuă să mușamalizeze cazurile de ultraj.

Reamintim că la începutul lunii mai, Florian Ioniță a fost victima unui afacerist prahovean, iar ancheta derulată de mass-media a scos la iveală detaliile acelui incident. În ciuda acestui fapt, Biroul de Presă al IJP Prahova nu a catadicsit să ofere detalii către presă, neconsiderând că agresarea unui polițist de către un afacerist protejat de șefi din IJP ar fi un subiect de interes public. Detalii despre acest caz puteți citi aici.

Ulterior, după ce ancheta făcută de reporterii ziarului Incomod a arătat cum s-au petrecut lucrurile în acea  seară, dar și cine este Laurențiu Manasieru, afaceristul protejat de polițiști, a fost deschis un dosar penal pentru ultraj. Detalii aici.

În trecut, Florian Ioniță a fost liderul sindicatului polițiștilor, iar de-a lungul anilor a tratat diverse probleme ale polițiștilor din Prahova, prin urmare este în cunoștință de cauză când lansează astfel de acuzații și, cel mai probabil, a adunat suficiente informații care să îl îndreptățească să acuze IJP Prahova că aici este o practică normală ca ultrajul să fie catalogat drept accident de muncă.

Vezi mai jos postarea lui Florian Ioniță pe rețeaua de socializare:

“Și eu am fost ultragiat, scuze “am suferit un accident de muncă” provocat de un super șmecher de Ploiești… apropo știți ce s-a întâmplat la Ploiești, domnul ministru M.A.I. Gabriel Oprea…???

La noi la I.P.J. Prahova polițiștii nu sunt “deloc” ultragiați, ci doar sunt implicați fără voia lor în accidente de muncă…

Ciudat ce se întâmplă în Prahova în orice domeniu, nu…???

Noroc cu rudele astea, șefi în politie… totul se schimbă, nimic nu se pierde… doar șeful Poliției Locale Ploiești și-a pierdut libertatea… Ciudat nu…???”

florian ionita pe fb

1 COMENTARIU

  1. Vreau sa va aduc la cunostinta ca acest politist nenfricat nu are treaba cu legea statului ronan ci isi face singur legea am documente in veferea acesgui polotist cate il incrimina am lost abuzat de catre d-lui ,am fost amendat de catre d-lui Si cumea in justitie mi sau anulat procesul verbal de amenda intocmit de acest brav politist detim di filmari impotriva acestui mare politist

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here