Noi informaţii ies la iveală despre poliţistul suspectat că a agresat doi copii, în Capitală. Potrivit unor surse, bărbatul de 45 de ani nu ar fi la primul incident de acest fel. El ar fi recunoscut în faţa anchetatorilor comiterea unei alte agresiuni sexuale asupra unor minori, în 2015.

Eugen Stan ar fi avut un dosar penal pentru hărţuire sexuală. El ar fi agresat în 2012 o femeie. Dosarul a ajuns la Parchet, însă a fost clasat în scurt timă de procurori, potrivit România TV. De atunci, au mărturisit surse din poliţie, colegii de la Rutieră l-ar fi poreclit  „Violatorul”.

În ultima perioadă, polițistul pedofil a fost șoferul a doi șefi de serviciu, pe numele lor Dinu și Vornicu, susţin surse România TV. Înainte, el a fost agent al Brigăzii Rutiere pe autospecială.

Liderul Sindicatului Naţional al Agenţilor de Poliţie, Iulian Surugiu, a declarant luni că și anul trecut agentul a agresat sexual o fată. Mai mult, Surugiu susţine că şefii agentului ar trebui să-şi prezinte demisiile.

„Anul trecut, nu acum doi ani…Vorbim de două…Deci, din păcate, statutul polițistului trebuie schimbat. Bateriile sunt vechi, nu mai corespund realitatii. Foarte mulți din șefii lui ar trebui să-și dea demisia. Vorbim de o boală, iar ea trebuie tratată, ceea ce la Ministerul de Interne nu există. Psihologul trebuie să fie liber, să nu fie presat de vreun polițist.”, a spus acesta în fața jurnaliștilor prezenți la sediul Poliției Capitalei.

Eugen Stan, în vârstă de 45 de ani, este agent în cadrul Brigăzii Rutiere din 2010, anterior fiind agent la Jandarmerie. Bărbatul ar locui alături de concubina sa, într-un apartament din judeţul Ilfov, în Măgurele. Poliţistul este divorţat şi are doi copii.

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here