Vineri, 8 septembrie, doctorul Bogdan Nica și-a dat demisia din funcția de consilier personal al primarului Adrian Dobre!

„Mi-am făcut datoria și am făcut progrese în proiecte privind spitalul municipal. Am ales să îmi dau demisia pentru că am și alte proiecte în lucru, nu este vorba de niciun scandal, niciun conflict, pur și simplu am ales să îmi dau demisia”, a declarat Bogdan Nica.

Reamintim că Nica a fost numit la începutul lunii iunie în funcția de consilier al primarului pe probleme de sănătate.

Deși PNL nu a avut nicio reacție publică după plecarea lui, singurele reacții fiind, culmea cea a consilierului local PSD George Botez-link și ale fostului candidat independent la Primăria Ploiești, Marius Fenichiu-link, iată că și președintele PSD Prahova, Bogdan Toader (foto) a comentat demisia doctorului Nica.

”Personal sunt supărat că a demisionat din funcția de consilier al primarului. Este un om pregătit cu multe cunoștințe pe domeniul sănătății care a ocupat funcții foarte importante. Este un om care juca un rol foarte important în proiectul noului Spital Municipal, proiect pe care, așa cum am mai declarat public, și PSD îl susține. Mie îmi ridică mari semne de întrebare demisia doctorului Nica…”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here