Scandalul din Partidul Național Liberal dintre seniori și tineri atrage atenția întregii clase politice din județ, inclusiv a adversarilor! Președintele PSD Prahova, Bogdan Toader, a comentat pentru ziarul Incomod situația în care se află acum liberalii, spunând că un astfel de scandal nu le aduce niciun beneficiu celor din PNL, ci doar lor, adversarilor politici și a glumit că îi apreciază pentru ceea ce fac.

“Ar fi nepoliticos din partea mea să intervin în treburile interne ale altui partid. Este problema lor internă, sper să și-o rezolve cu diplomație. Consider că tinerii au un  aport destul de important atât pe timpul campaniei electorale, cât și în perioada de pre-campanie sau dintre campaniile electorale și eu cred că ar trebui să și le rezolve pentru că acest scandal nu cred că le aduce niciun beneficiu, decât nouă adversarilor politici. Eu îi apreciez pentru ceea ce fac. Există astfel de momente în viața oricărui partid politic. Eu cred că pe de-o parte sunt și aceste mici scandaluri benefice pentru anumite situații, dar această situație creată cred că nu-i ajută foarte mult pe dumnealor și cred că ar trebui să și-o rezolve respectând atât organizația de tineret, cât și organizația mare de seniori. Eu cred că ar trebui să aibă un dialog mai intens pentru că cred că s-a produs o falie între seniori și tineret, la ce înțeleg eu că se întâmplă și din informațiile pe care le am. În rest, nu pot să comentez eu viata internă a altui partid politic pentru că nici nu cunosc toate datele, nu știu ce se dorește, înțeleg că este vorba de două organizații, cea municipală și cea județeană, unde nu pot să vă spun decât că activitatea organizației de tineret judeșeană o cunosc, pe cea municipală de la TNL nu o cunosc atât de bine și nici nu știu cine sunt cei care activează acolo.”, a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, pentru ziarul Incomod.

Reamintim că sâmbătă, 7 octombrie, organizația de tineret de la PNL Ploiești a vrut să țină alegeri la sediul din strada Basarabi, dar ajunși acolo au descoperit că yala a fost schimbată. Au ținut ședința în altă parte și au ales un nou președinte, dar secretarul general al PNL Prahova, Alin Moldoveanu, a schimbat comisia de validare a alegerilor. În plus, tinerii au fost chemați la o ședință care va avea loc miercuri, 11 octombrie, pentru a fi excluși din partid, seniorii susținând că nu și-au plătit cotizația.

Citește toate detaliile scandalului aici:

Tinerii din PNL Ploiești, amenințați că vor fi excluși din partid. Ayad al Hasoon, atac dur la adresa lui Alin Moldoveanu: „are o atracție pentru Kim Jong-un”

Alexandri Nicolae despre scandalul dintre tinerii și seniorii din PNL: „din punctul meu de vedere adunarea generală de la tineret este nulă”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here