Prima seară de Neversea s-a încheiat într-un mod mai puțin plăcut pentru 12 persoane care au fost prinse cu droguri și oprite din a mai participa la festival. De asemenea, alte două persoane au fost amendate după ce au băut excesiv și au făcut scandal.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu cei ai Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, au depistat în noaptea de 7 spre 8 iulie șapte persoane care participau la festivalul Neversea și aveau asupra lor droguri. Dintre acestea, trei erau cetățeni bulgari, trei români și un cetățean sârb.

Polițiștii au ridicat două țigări, care ar fi conținut cannabis, cinci comprimate ecstasy și o pungă transparentă, autosigilantă, care ar fi conținut substanță cristalină, conform surselor G4Media.

Totodată, jandarmii din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române au prins cinci persoane care dețineau droguri în scopul consumului propriu. Asupra lor s-au găsit patru țigări cu cannabis, o pungă din plastic, care ar fi conținut substanță albă, o pungă transparentă autosigilantă, care ar fi conținut substanță vegetală verde și 1,5 comprimate ecstasy.

De altfel, două persoane au fost amendate cu 1.100 de lei după ce au făcut scandal în exteriorul locului de desfășurare a festivalului, în urma consumul de băuturi alcoolice.

Agenția Națională Antidrog, desfășoară activități specifice pe linia prevenirii și reducerii riscurilor asociate consumului de droguri, pe toată durata de desfășurare a Festivalului Neversea, care are loc în perioada 7 -10 iulie 2022, mai spun sursele citate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here