Zeci de părinți ai unor elevi de la o școală din Curtea de Argeș o acuză pe o profesoară de matematică că le dă note mici copiilor pentru a-i obliga astfel să facă meditații cu ea.

Inspectoratul Școlar Județean face o anchetă în acest caz și recomandă constituirea unei Comisii de disciplină la unitatea de învățământ.

Problema a luat amploare după ce zeci de elevi ai Școlii “Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeș au cerut să fie transferați la alte unități de învățământ din cauza profesoarei Adriana Niță care se pare că dă teste foarte grele, urmate de note nejustificat de mici.

De altfel, mai mulţi părinţi au depus sesizări la conducerea şcolii, în care acuză atitudinea profesoarei de matematică.

Directorul adjunct al Școlii ”Mircea cel Bătrân” din Curtea de Argeş, profesoara Cornelia Sârbu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că, în urma sesizărilor primite de la părinţi, conducerea unității de învățământ a făcut o evaluare internă în urma căreia s-a constatat că elevii profesoarei Adriana Niţă au note şi cu trei puncte mai mici decât cele primite la evaluarea naţională.

Sursa: romanialibera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here