Reporterii ziarului Incomod au realizat un interviu cu minora prostituată care la începutul lunii decembrie a împlinit 15 ani! Tânăra povestește că în ultimele luni a avut drept clienți un consilier județean din Prahova și un polițist de la BCCO Ploiești. Aceasta susține că ambii știau că avea 14 ani. Tânăra mai spune că a doua oară polițistul a chemat-o la el acasă.

Minora susține că polițistul i-a spus că este cercetată într-un dosar penal pe care îl instrumentează chiar el.

Pe data de 12 decembrie, procurorii DIICOT au descins la mai multe locații în dosarul respectiv, iar minora a fost dusă la audieri. Tânăra povestește în interviu că la sediul DIICOT, înainte de audieri, a fost abordată de polițistul care i-a fost client. Minora susține că acesta i-a cerut să nu povestească nimic. În plus, aceasta a încercat să spună procurorilor despre consilierul județean și despre polițistul BCCO care au plătit-o pentru favoruri sexuale. Mai mult, tânăra susține că procurorul nu a vrut să o asculte.

Înainte de realizarea interviului, fata le-a povestit detaliat reporterilor cum au decurs întâlnirile cu polițistul, locuința acestuia din localitatea Românești, dar și faptul că omul legii o lua cu o mașină Volkswagen.

Întrucât acuzațiile tinerei sunt foarte grave, numele consilierului județean și al polițistului nu vor fi publicate momentan. Reporterii noștri au solicitat puncte de vedere din partea politicianului și din partea BCCO Ploiești. Când punctele de vedere vor fi emise, ziarul Incomod va publica toate detaliile despre cei doi.

Vezi mai jos interviul integral:

Citește și Cine este cel care l-a detronat pe Clămparu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here