fbpx
marți, noiembrie 28, 2023
spot_img

Protest la DSP Prahova. Angajații au întrerupt miercuri activitatea

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Salariații DSP Prahova au declanșat miercuri un protest spontan, întrerupând activitatea la ora 13.00. Oamenii sunt nemulțumiți din cauza salariilor. Acțiunea, care ar putea continua și zilele viitoare, vine după ce pentru „colegii” de sistem de la Casa de Asigurări de Sănătate au fost aprobate majorări.

Salariații DSP Prahova au întrerupt astăzi activitatea, între orele 13.00 și 15.00. Mai mulți angajați au ieșit în fața sediului, având în mâine hârtii cu mesajele „Vrem salarii decente”, „Fără discriminări” sau „Nu toți bugetarii au salarii nesimțite”.

- Reclamă -

E de așteptat ca astfel de acțiuni să aibă loc și zilele viitoare, la nivelul tuturor direcțiilor de sănătate publică din țară.

Angajații DSP reclamă nivelul scăzut al salariilor și discrepanța creată după ce angajații Casei de Asigurări de Sănătate tocmai au primit, printr-o decizie adoptată ieri de Camera Deputaților, majorări salariale.

„Angajații DSP Prahova au decis să organizeze astăzi acest protest spontan, cu întreruperea activității între orele 13.00 și 15.00. Nemulțumirile sunt de ordin salarial, din cauza discrepanțelor din sistemul de sănătate, având în vedere creșterile salariale care vizează doar angajații Casei Naționale de Asigurări Sănătate, dar nu și angajații Direcției de Sănătate Publică, ce fac și ei parte din sistemul de sănătate”, a afirmat purtătorul de cuvânt al DSP Prahova, Magdalena Cristea.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img