Europarlamentarul Rareș Bogdan a fost prezent luni, la Ploiești, alături de președintele Klaus Iohannis, aflat în campanie electorală pentru turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Cu această ocazie, Rareș Bogdan a ținut să își ceară scuze primarului Adrian Dobre că nu a vorbit deloc despre el în campania de la europarlamenatre, așa cum a vorbit despre alți edili din țară.

”Vreau să  felicit un om chiar în fața președitelui pe care știți că-l admir, că-l iubesc ca om, pentru că știu ce om este pentru țara asta de ani și ani de zile, de când era primar al Sibiului și a ridicat un oraș. O spun în fața dânsului și în fața dumneavoastră. Poate am fost nedrept și tocmai de  asta o spun acum hotărât. De-a lungul campaniei la europarlamentare am vorbit despre primari, despre Emil Boc, Ilie Bolojan, despre Flutur Cătălin, despre președinții de consilii județene, despre Falcă, despre primarul dumneavoastră din Sinaia, am vorbit despre Robu și am vorbit prea puțin despre primarul actual și viitor al Ploieștiului, Adrian Dobre.Mulțumim, Adrian! 190 milioane euro bani atrași! Felicitări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here