rasp ploiesti

Raul Petrescu, directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, spune că a identificat noi metode prin care instituția aflată în subordinea Consiliului Local își poate majora veniturile proprii. Dacă până acum acestea se realizau din servicii de vidanjare prestate către populație și vânzarea și montarea de repartitoare de căldură, în curând RASP va putea furniza și apometre.

“Am încheiat de curând un contract cu un furnizor, prima comandă fiind de 894 de bucăţi. Pe lângă comercializarea lor, facem o analiză, ca să vedem dacă montarea lor va fi externalizată sau efectuată în regie proprie. Eu îmi doresc să facem acest lucru în regie proprie, dar pentru asta va fi nevoie să instruim oamenii de la Biroul Reţele, cei care se ocupă şi cu repartitoarele de căldură, ceea ce înseamnă că va mai dura ceva până vom putea începe efectiv această activitate”, a precizat directorul RASP Ploieşti, Raul Petrescu.

Totodată, Raul Petrescu a explicat că plata apometrelor luate de la furnizor se va face pe măsură ce Regia le va vinde către populație.

1 COMENTARIU

  1. Asta a devenit RASP ; comerciant ( la a cita mina ?) de apometre . De parca cine doreste sa cumpere apometre nu o poate face de la orice comerciant privat cu astfel de obiect de activitate . Numai imbecilii vor cumpara apometre de la astia .
    Chiar si repartitoarele de caldura ar deveni inutile daca cetatenii ploiesteni nu ar fi obligati sa ramina conectati la un sistem public tilharesc de incalzire centralizata . Cetatenii ploiesteni ( in mare parte inconstienti ) accepta sa le fie incalcat un drept fundamental ; acela de a decide singuri si liber in ce mod isi incalzesc apartamentele .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here