Update 7.16: Potrivit unor surse, perchezițiile au loc în cartierele Mimiu și Mihai Bravu.

IPJ Prahova a mobilizat peste 100 de polițiști pentru o razie în două cartiere ploieștene organizată marți dimineață. 

În cadul acțiunii, polițiștii efectuează și șase percheziții în dosare de înșelăciune, furt și infracțiuni la regimul rutier.

“La acest moment, aproximativ 110 polițiști de investigații criminale, de ordine publică și rutieră din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, desfășoară o razie pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică precum și pentru combaterea faptelor ilegale în două cartiere din municipiu, considerate ca având un risc criminogen ridicat.

În cadrul acțiunii, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Poliției Municipiului Ploiești vor pune în executare 9 mandate de percheziție domiciliară în vederea documentării activității infracționale a mai multor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune, furt calificat, furt de energie electrică, cât și infracțiuni la regimul rutier.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești”, a transmin IPJ Prahova.

CITEȘTE și VIDEO: Imagini de la razia din Ploiești la care participă peste 100 de polițiști

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here