IPJ Prahova a reacționat în urma articolului publicat de Ziarul Incomod, în care am prezentat imagini revoltătoare postate de un tânăr din Ploiești, pe pagina personală de Facebook, în timp ce se afla în trafic.

”În urma vizionării imaginilor apărute în spațiul public în data de 7 aprilie a.c., în care un tânăr a fost filmat în timp ce conducea un autovehicul în mod necorespunzător, suntem abilitați să vă comunicăm următoarele:
Persoana a fost identificată, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că materialul video a fost înregistrat în cursul anului 2016. Totodată, cu ocazia audierii, persoana în cauză a fost atenționată cu privire la obligativitatea respectării legislației rutiere, fiindu-i adus la cunoștință pericolul creat printr-un asemenea comportament”, au precizat reprezentanții IPJ Prahova.

Vă reamintim faptul că tânărul a adoptat un comportament sfidător cu privire la regulile de circulație rutieră, dovedind o nepăsare totală cu privire la pericolul la care s-a expus atât pe el, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Astfel, acesta a fost filat în timp ce conduce cu picioarele pe volan.

Imaginile video le puteți vedea aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here