Fostul premier Victor Ponta reacționează pe Facebook după ce procurorii anticorupție din Ploiești au decis să-l plaseze sub control judiciar pentru 60 de zile, cu interzicerea de a face declarații în mass-media despre obiectul dosarului sau aprecieri la adresa procurorilor care instrumentează cauza. Deși DNA a anunțat printr-un comunicat oficial că Ponta este inculpat în dosar și că este acuzat de folosirea influenței în copul obținerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau foloase necuvenite și pentru complicitate la infracțiunea de spălare de bani, fostul premier spune “nu m-a acuzat nimeni că am primit 220.000”.

În plus, Ponta spune că mâine va contesta măsura procurorilor prin care i s-a interzis că facă declarații în mass-media despre dosar și că, ulterior, va putea “să își exprime punctul de vedere și să își demonstreze nevinovăția”.

Iată mesajul lui Victor Ponta, postat pe pagina sa de Facebook:

“Aceasta este o informație “pe surse” neadevărată – nu m-a acuzat nimeni că am primit 220.000 ( sau orice altă sumă de bani)!

Decizia procurorilor a fost următoarea “să nu fac declarații în mass media referitoare la obiectul cauzei sau aprecieri la adresa procurorilor care instrumentează cauza, la celelalte persoane cercetate în cauză, precum și la martorii audiați” –

Această măsură o voi contesta mâine în fața judecătorilor de la ICCJ!

După decizia ICCJ voi putea să îmi expun punctul de vedere și să îmi demonstrez nevinovăția!”, a scris Victor Ponta.

Citește și:

Ce implicare are Tony Blair în dosarul lui Victor Ponta

Victor Ponta, plasat sub control judiciar. Comunicatul DNA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here