fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Roberta Anastase critică proiectul de majorare a grilei de salarii din Primăria Ploiești: „Exclus!”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Senatorul Roberta Anastase, președintele PNL Ploiești, a criticat public proiectul de hotărâre inițiat de Andrei Volosevici pentru modificarea grilelor de salarii din Primăria Ploiești. Anastase sugerează că proiectul nu va fi aprobat în forma actuală, argumentând că acesta îi favorizează pe șefii din instituție.

Într-un mesaj publicat miercuri pe contul său oficial de Facebook, după apariția proiectului de hotărâre privind modificarea grilelor de salarii din Primăria Ploiești, Roberta Anastase susține că inițiativa reprezintă o „idee aberantă”, argumentând că, în forma propusă, proiectul ar majora semnificativ diferențele salariale dintre șefi și subalterni.

- Reclamă -

„Înțeleg că domnul primar Andrei Volosevici intenționează să majoreze salariile șefilor din primărie, majorând semnificativ diferența salarială dintre aceștia și restul angajaților. Îi transmit de pe acum mesajul meu referitor la această nouă idee aberantă: Exclus!”, a fost mesajul publicat de președintele PNL Ploiești.

Majorarea salariului minim aduce schimbări ale grilelor de salarizare din Primăria Ploiești. Care vor fi cele mai mari salarii

Propunerea de modificare a grilelor de salarii a fost făcută de primarul Andrei Volosevici, în contextul în care salariul minim pe economie s-a majorat începând de la 1 octombrie, la valoarea de 3.300 de lei, iar în Primăria Ploiești încă mai există angajați cu salarii brute sub acest nivel. Implicit, pentru toate posturile prevăzute cu salarii mai mici de 3.300 sau pe aproape, noul proiect propune majorarea salariului de bază. Același proiect mai propune menținerea grilelor pentru restul funcționarilor aflați pe posturi de execuție, dar majorări de salarii pentru cei din posturi de conducere.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img