Secretarul general al PNL Ploiești, Răzvan Tănăsescu, a anunțat că pleacă din partid. 

“Pentru mine, proiectul PNL Ploiești a ajuns la final. Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut în încercarea de a face ceva pentru cetățenii acestui oraș”, a scris Tănăsescu pe Facebook.

Răzvan Tănăsescu a fost un apropiat al primarului Adrian Dobre, dar și al lui Horațiu Ștefan Nica, zis Mielu, membru important al PNL Ploiești.

Nu e clar ce a făcut sau ce a încercat să facă Tănăsescu pentru Ploiești, însă un lucru este cert. Omul nu comenetază deloc decizia pe care a anunțat-o pe Facebook.

Tănăsescu a răspuns cu “nu comentez” la toate întrebările legate de anunțul său, cu excepția celei din urmă: dacă iese din politică. Răspuns: “Asta este treaba mea!”.

Corect. Îl asigurăm însă pe domnul Tănăsescu Răzvan că posibila întoarcere a domniei sale în politică va fi și treaba noastră și că vom urmări cu interes încercările viitoare de a face ceva pentru cetățenii acestui oraș.

 

Până acum, nu s-a făcut remarcat cu nimic în spațiul public, în afara anunțului legat de plecarea din PNL, demisia din funcția de secretar general al organizației Ploiești a partidului și renunțarea la calitatea care l-a recomandat pentru funcția respectvă, aceea de apropiat al lui Adrian Dobre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here