maceta muela tactica explorer 32g 8378621

maceta muela tactica explorer 32g 8378621O nemulțumire a unor clienți ai localului Solo Balkanica de la Movila Vulpii a degenerat într-un adevărat scandal cu săbii, sâmbătă noapte. Se pare că în jurul orei 3 dimineața, cinci persoane aflate sub influența alcoolului au provocat un scandal în incinta societății din cauza unor neînțelegeri cu agenții de pază, pe motiv că lăutarii nu ar mai fi vrut să continue programul muzical. Nemulțumiți, au început să spargă paharele și sticlele de pe masă. Degeaba au încercat agenții de pază să aplaneze conflictul, pentru că spiritele s-au încins în momentul în care în ajutorul scandalagiilor a venit un bărbat care inițial fusese evacuat din local. Acesta a revenit cu o macetă cu care a spart ușa de sticlă de la intrarea în local și o boxă de la sistemul audio. După ce au adresat amenințări agenților de securitate, au plecat din local, nu înainte însă de a lovi mașina unuia dintre agenții de pază.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită. Poliția a fost sesiată printr-un apel la 112 despre cele întâmplate, dar scandalagii au plecat înainte ca oamenii legii să ajungă la fața locului. La venirea politiștilor, în local se mai aflau doar câțiva clienți, personalul restaurantului și agenții de pază.

Ulterior, polițiștii l-au identificat pe cel care a folosit sabia în local, fiind vorba de interlopul Iazmin. De asemenea, în mașina acestuia a fost găsită și sabia folosită pentru a distruge localul, iar polițiștii l-au sancționat pe făptaș.

“A fost amendat contravențional cu suma de 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și a fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și portul sau folosirea fără drept a obiectelor periculoase”, a declarat pentru Ziarul Incomod inspector principal Alexandru Ursu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here