Primarul Adrian Dobre îi atacă dur pe viceprimarului Cristian Ganea “aducându-i aminte ce conține fișa postului”. Primarul Dobre îl acuză pe viceprimarul Ganea că face campanie electorală în timpul programului și că nu se ocupă de rezolvarea problemelor importante, cum ar fi situația de la CSM, ci doar de acelea care îi pot aduce beneficii electorale.

Iată comunicatul de presă pe acest subiect:

“Observând cu îngrijorare că viceprimarul Cristian Ganea, aflat în campanie electorală în interiorul propriului partid pentru un loc eligibil la parlamentare, încearcă să implice şi instituţia Primăriei Ploieşti în acţiunile sale politice, primarul Adrian Dobre îi reaminteşte acestuia următoarele:

1. Campania electorală se desfăşoară doar după orele de program!

2.Funcţia de viceprimar vine şi cu obligaţia de a rezolva problemele stringente aflate în fişa postului – cum este situaţia de la Clubul Sportiv Municipal. Este inadmisibil ca din aceste sarcini să le selectezi doar pe acelea care îţi pot aduce beneficiu electoral, furnizând opiniei publice informaţii inexacte despre activitatea primăriei! 3.

Este imoral şi lipsit de etică să induci în eroare opinia publică asupra unor chestiuni care ţin de activitatea primăriei şi primarului, pornind de la premisa că, pe termen scurt, obţii simpatia membrilor de partid! Este momentul ca aceste practici să înceteze, chiar dacă până recent ele erau o cutumă a celor care au condus Primăria Ploieşti.

De asemenea, având în vedere apropierea campaniei electorale, primarul Adrian Dobre le reaminteşte tuturor membrilor de partid angajaţi în Primăria Ploieşti, indiferent de culoarea politică, faptul că este interzis să se folosească de funcţiile pe care le deţin în cadrul instituţiei pentru a obţine beneficii electorale.

În caz contrar, ca şef al unei instituţii aflate în serviciul cetăţeanului, primarul va lua toate măsurile care se impun pentru sancţionarea celor responsabili de nerespectarea atribuţiilor de serviciu.” se arată în comunicatul instituţiei”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here