Foto cu caracter ilustrativ

Pe data de 25 martie 2018, în jurul orei 00:00, un ploieștean a decedat în urma unei altercații care a avut loc în cazinoul Europa din Ploiești.

Potrivit surselor noastre, se pare că mai mulți bărbați au mers la cazinoul Europa unde au intrat în conflict cu personalul care asigură paza. Personalul de pază i-a poftit să părăsească cazinoul invocându-se motivul că ar fi fost în stare de ebrietate și ulterior afară izbuncnit o altercație verbală urmată și de violență fizică. Unul dintre bărbați ar fi vrut să-l lovească pe agentul de pază. Se pare că agentul l-a împins pe bărbat care a căzut și s-a lovit cu capul de un stâlp de beton din fața localului.

După ce s-a constatat că bărbatul nu mai mișcă a fost solicitată ambulanța, iar paramedicii au efectuat manevre de resuscitare.  În final a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești unde a decedat. Victima avea 51 de ani.

Reporterii ziarului Incomod au contactat Poliția Prahova care a informat că în cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar cerectările continuă sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova.

Cadavrul va fi transportat la SML pentru efectuarea necropsiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here