Imagine de Joshua Woroniecki de la Pixabay

Zeci de oameni au fost nevoiți să aștepte ore în șir în aeroportul din Cluj-Napoca, după ce cursa spre Bari a fost amânată de mai multe ori, iar în final anulată. Oamenii ajunși la limita răbdării s-au enervat și a fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele, transmite Antena 3.

Călătorii au fost urcați în avion unde au așteptat câteva ore, apoi au fost debarcați și asigurați că vor urca în alt avion cu destinația Bari, Italia. Însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

“S-a anulat primul zbor spre Bari de la 4 dimineața după ce au fost întârzieri succesive. Practic, noi am rămas cu cazări pierdute, cu banii de bilete pierdute și concediu ratat.”, spune unul din călătorii ghinionişti.

“E posibil să stai aşa cu copii mici… de la ora 5:30 în aeroport! Nu-ți dă nici de mâncare, îți dă o apă și un corn… “, spune o altă pasageră revoltată.

Călătorii au fost vizibil deranjaţi de faptul că nimeni nu i-a anunţat ce se întâmplă şi când se va remedia situaţia. “Nu ne anunță nimeni, stăm ca proștii”, au spus ei.

După ce au așteptat ore în șir pe aeroport, oamenii au fost cazați într-un hotel din Cluj-Napoca abia spre dimineață, mai scrie sursa citată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here