Scandal în comuna prahoveană Românești, după ce o femeie și-a chemat rudele să o ia de la concubin, marți seară, 1 septembrie. Pentru aplanarea conflictului, a fost nevoie de intervenția trupelor speciale.

Marți seară, în jurul orei 20.00, polițiștii au fost sesizați de conflictul la care luau parte mai multe persoane. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și ale jandarmilor, dar și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, care au aplanat scandalul, anunță Poliția Prahova.

“Din primele verificări se pare că o femeie de 31 de ani ar fi chemat rudele pentru a o lua de la locuința concubinului în vârstă de 39 de ani din localitatea Bărcănești, care ar fi agresat-o anterior.

Odată ajunși la fața locului, fratele concubinului în vârstă de 31 de ani ar fi amenințat cu un obiect tăietor înțepător persoanele prezente, iar situația a degenerat.

În urma altercației iscate, fratele concubinului l-ar fi lovit pe tatăl femeii de 31 de ani, ulterior și pe aceasta.

Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliției municipiului Ploiești.

Persoanele implicate nu au dorit să formuleze plângere penală pentru infracțiunea de lovire.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.

De asemenea, pentru evitarea unui nou scandal în zonă s-au luat măsuri de asigurare a ordinii publice în localitate.”, a anunțat Poliția Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here