fbpx
duminică, septembrie 24, 2023
21.2 C
Ploiești
spot_img

Școlile din Târgșorul Vechi vor fi dotate cu fonduri europene

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Primăria Târgșorul Vechi a depus un 𝒏𝒐𝒖 𝒑𝒓𝒐𝒊𝒆𝒄𝒕 – „DOTAREA CU MOBILIER, MATERIALE DIDACTICE SI ECHIPAMENTE DIGITALE UNITĂȚILOR DE ÎNVĂȚĂMÂNT DIN COMUNA TÂRGȘORU VECHI, JUDEȚUL PRAHOVA”.

Este un proiect cu 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒏𝒕̦𝒂𝒓𝒆 𝒆𝒖𝒓𝒐𝒑𝒆𝒂𝒏𝒂̆ pentru dotarea unităților 𝒅𝒆 𝒊̂𝒏𝒗𝒂̆𝒕̦𝒂̆𝒎𝒂̂𝒏𝒕 din comuna Târgșoru Vechi, 𝒄𝒖 𝒎𝒐𝒃𝒊𝒍𝒊𝒆𝒓, 𝒎𝒂𝒕𝒆𝒓𝒊𝒂𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒅𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒔̧𝒊 𝒆𝒄𝒉𝒊𝒑𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆, 𝒊𝒏𝒄𝒍𝒖𝒔𝒊𝒗 𝒆𝒄𝒉𝒊𝒑𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕𝒆 𝒅𝒊𝒈𝒊𝒕𝒂𝒍𝒆, 𝒅𝒊𝒏 𝒇𝒐𝒏𝒅𝒖𝒓𝒊𝒍𝒆 𝒅𝒊𝒔𝒑𝒐𝒏𝒊𝒃𝒊𝒍𝒆 𝒊̂𝒏 𝒄𝒂𝒅𝒓𝒖𝒍 𝑷𝒍𝒂𝒏𝒖𝒍𝒖𝒊 𝑵𝒂𝒕̧𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍 𝒅𝒆 𝑹𝒆𝒅𝒓𝒆𝒔𝒂𝒓𝒆 𝒔̧𝒊 𝑹𝒆𝒛𝒊𝒍𝒊𝒆𝒏𝒕̧𝒂̆.

- Reclamă -

Finanțarea se ridică la aproximativ 1.800.000 lei, iar beneficiarii vor fi : Școala Gimnazială, comuna Târgșoru Vechi; Grădinița cu Program Normal, sat Strejnicu, comuna Târgșoru Vechi; Școala Gimnazială sat Strejnicu, comuna Târgșoru Vechi și Grădinița cu Program Normal, comuna Târgșoru Vechi.

Proiectul prevede asigurarea dotărilor pentru: 2 laboratoare de informatică școli + 2 grădinițe; 28 de săli de clasă sau de grupă dotate cu echipamente digitale; 15 săli de clasă sau de grupă cu mobilier și materiale didactice; mobilier specific, materiale didactice specifice și echipamente digitale pentru 2 laboratoare de știință (1 laborator chimie și 1 laborator multidisciplinar); 2 de săli de sport; 1 cabinet școlar.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...