Ca de obicei în luna iulie, e competiție de MTB la Păulești, în judetul Prahova, una ce atrage de obicei foarte multi concurenți. Numărul mare de participanți se datorează parțial poziției geografice foarte accesibilă riderilor din București, darși traseului ofertant, condimentat cu multe urcări și coborâri, poteci umbroase de pădure, incluzând și o plimbare pe malul râului Teleajen. Realizată de Adrian Nițu, ciclist de performanță, competiția Livada cu Cireși își propune depășirea monotoniei turelor fără diferență de nivel specifice mai ales competițiilor din jurul Capitalei.
Înscrierile în maratonul de la Păulești, sponsorizat de primăria din comună, din 8 iulie, s-au deschis, iar rezervările de locuri pot fi făcute direct pe pagina dedicată competiției.
Cei care sunt nerăbdători să participe la acest eveniment pot beneficia de taxa minimă de înscriere, de 85 de lei, până duminică, 17 iunie. După această dată taxa de participare va fi de 95 de lei, preț valabil până pe 1 iulie, urmând să ajungă la 110 lei, în 5 iulie.
Înscrierea în competiția Livada cu Cireși va fi posibilă și la fața locului, în ziua evenimentului, la prețul de 130 de lei, în limita locurilor disponibile. Copiii cu vârste de până la 14 ani, inclusiv, se vor putea înscrie la prețul de 45 de lei, indiferent de momentul rezervării.
Sursa: www.ridersclub.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here