Șeful secției 2 de Poliție din Ploiești, comisarul șef Cosmin Moise, este cercetat într-un dosar după ce soția sa a sunat la 112 și a reclamat că este bătută de polițist.

Informația a fost confirmată de Biroul de Presă al Poliției Prahova care a precizat că ofițerul de poliție are deschis pe numele său un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. Mai mult, femeia a solicitat Judecătoriei Ploiești un ordin de protecție, pentru ca șeful secției 2 să nu se mai apropie de ea. (foto) Ulterior a renunțat la cererea de chemare în judecată.

Comisarul șef Cosmin Moise este șeful secției 2 de Poliție Ploiești din 2011 și este și liderul sindicatului Pro Lex, sindicat care luptă pentru apărarea drepturilor polițiștilor.

Biroul de Presă al Poliției Prahova a precizat pentru ziarul Incomod că există un dosar penal privind infracțiunea de violență în familie dar și o anchetă disciplinară la nivelul Biroului pentru Control Intern din cadrul Poliției Prahova.

“A fost întocmit dosar penal pentru violență în familie și s-a dispus declanșarea cercetării disciplinare fata de persoana in cauză. Având în vedere calitatea acesteia, cercetările în cadrul dosarului penal au fost preluate de către un procuror din cadrul unității de parchet competente”, au declarat reprezentanții IJP Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here