fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

Sponsorizare de 2 milioane de euro pentru Spitalul Judeţean din Ploieşti, din partea OMV Petrom

Citește Și

- Reclamă -
Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti va primi în 2023 o sponsorizare de 2 milioane de euro din partea OMV Petrom, pentru lucrări de modernizare, în continuarea sponsorizării primite anul trecut. Anunţul a fost făcut luni, de conducerea Consiliului Judeţean Prahova.

„În baza parteneriatului dintre Consiliul Judeţean Prahova şi OMV Petrom, Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti beneficiază de o suplimentare, cu circa 2 milioane de euro, a contribuţiei pentru modernizarea blocului operator. Aceasta se adaugă sponsorizării în valoare de 3 milioane de euro din 2022. Banii sunt dedicați reabilitării sălilor de operații prin dotarea cu aparatură medicală modernă”, a anunţat CJ Prahova, într-un mesaj publicat luni.

„În ultima perioadă, Consiliul Județean Prahova a făcut investiții consistente și susținute pentru îmbunătățirea serviciilor medicale oferite prahovenilor. Încurajez companiile din județul Prahova, după modelul parteneriatului cu OMV Petrom, să ni se alăture și să întoarcă în comunități o parte din valoarea creată de prahoveni”, a declarat Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova.

- Reclamă -

„Spitalul de Urgență Ploiești este cea mai importantă unitate medicală din județul Prahova, fiind singurul spital din zonă cu secții de chirurgie plastică, micro-chirurgie reconstructivă și tratare a pacienților cu arsuri”, a subliniat Christina Verchere, CEO OMV Petrom.

În cursul anului trecut au fost dotate cu echipamente 7 dintre cele 13 săli de operație ale spitalului. Urmează ca alte 4 sa fie dotate cu echipamente medicale moderne, mai anunţă acum Consiliul Judeţean. Acestea includ o masă și două platforme electrochirurgicale pentru chirurgie generală, două mese și platforme electrochirurgicale pentru neurochirurgie, o platformă electrochirurgicală pentru chirurgie urologică, două aparate de anestezie de înaltă performanță, o linie completă pentru operații de laparoscopie și de toracoscopie, un aspirator chirurgical, 13 sisteme de sterilizare a aerului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...