Un om al bisericii ar fi fost cel care a anunțat autoritățile despre oribila faptă a inginerului din Vălenii de Munte care și-a corupt sexual fiica și pe care a violat-o ani la rând.

Potrivit unor surse, nu fiica a fost cea care și-a reclamat tatăl, ci un preot.

Sursele citate au precizat că toată nenorocirea a ieșit la iveală datorită unui preot care ar fi intrat în posesia unui CD cu imagini compromițătoare care îl incriminează pe inginer. Preotul ar fi fost cel care a mers la poliție și a dezvăluit totul.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte a refuzat să comenteze informația.

De altfel este un secret total pe marginea acestui bărbat acuzat că și-a batjocorit fiica. Dosarul său de arestare preventivă nu figurează pe portalul instanțelor de judecată așa cum se întâmplă de obicei, deciziile judecătorilor fiind publice.

Surse apropiate de anchetă au precizat că bărbatul are acum 50 de ani, ar ocupa o funcție importantă într-o companie privată. Și-a recunoscut faptele și le-a mărturisit anchetatorilor că nu și-a dat seama ce prostie face.

A fost arestat preventiv pentru 30 de zile de către Judecătoria Văleni, informație confirmată de Parchet, dar a contestat soluția la instanța superioară.

Inginerul şi-a corupt sexual fiica, acum în vârstă de 20 de ani, încă din perioada în care aceasta avea mai puţin de 14 ani. Ani la rând se pare că tatăl denaturat a întreţinut relaţii sexuale cu copila. Victima, acum femeie în toată firea, nu mai locuiește în țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here