Potrivit unor angajați ai Primăriei Ploiești, directorul economic Viorel Boștină ar putea fi schimbat din funcție! Potrivit surselor amintite mai sus, primarul Adrian Dobre ia în considerare să-l schimbe pe Boștină după ce la ultima ședință de Consiliu Local, pe tema TCE, Viorel Boștină le-a spus consilierilor că plata către operatorul de transport nu necesita viză CFPP și că poate fi făcută din dispoziția primarului. Acest lucru nu i-ar fi convenit edilului-șef, care se pare că nu dorește să-și asume întreaga răspundere pentru plata către TCE, de unde și insistențele ca proiectul să fie trecut prin Consiliul Local.

Mai mult decât atât, potrivit unor surse, factura emisă de TCE către Primărie nu va primi viza CFPP, acesta fiind încă un motiv pentru care primarul ar dori schimbarea directorului economic Viorel Boștină.

Angajații primăriei mai spun că Viorel Boștină nici nu a venit astăzi la serviciu. Reamintim că Viorel Boștină a fost numit la conducerea Direcției Economice la începutul lunii octombrie. Cu toate acestea, nu a preluat toate atribuțiile fostului director Nicoleta Crăciunoiu, refuzând, de exemplu, să fie persoana responsabilă cu viza CFPP, sarcină pe care i-a pasat-o unei subalterne din cadrul Direcției.

Reporterii ziarului Incomod l-au contactat pe primarul Adrian Dobre pentru un punct de vedere, dar acesta nu a răspuns la telefon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here