fbpx
vineri, aprilie 19, 2024
spot_img

SURSE: Ofițer antifraudă din Prahova arestat la domiciliu pentru o șpagă de mii de euro. A fost denunțat de cel care a dat mita

Citește Și

- Reclamă -

Remus Lupoiu, ofițer antifraudă din Prahova, a fost plasat în arest la domiciliu printr-o decizie a Tribunalului Prahova, fiind cercetat într-un dosar de corupție după ce a fost denunțat că a luat mită.  Potrivit unor surse apropiate de anchetă, ofițerul a fost reclamat la Tel Verde chiar de cel care i-a dat șpaga, un patron de magazin din Comarnic.

Sursele citate au precizat pentru ziarulincomod.ro că Remus Lupoiu ar fi primit 4000 de euro de la patronul unui magazin din Comarnic. Banii au fost dați pentru ca ofițerul antifraudă să nu dispună închiderea magazinului unde au fost descoperite nereguli în timpul unui control la societățile comerciale de pe Valea Prahovei.

- Reclamă -

După ce a mituit ofițerul, afaceristul din Comarnic a sunat la Tel Verde unde a anunțat fapta de corupție.

În urma denunțului, Ofițerii Direcției Generale Anticorupție (DGA) au făcut percheziții la domiciliul angajatului de la antifraudă, găsind banii dați cu titlu de mită.

Dosarul a fost preluat de procurorii DNA Ploiești care au cerut arestarea preventivă a funcționarului corupt, însă Tribunalul Prahova a decis plasarea acestuia în arest la domiciliu.

- Reclamă -

”Dispune punerea de îndată în libertate a inculpatului LUPOIU REMUS, dacă nu este reținut ori arestat în altă cauză sau în executarea unei pedepse privative de libertate. În baza art. 227 alin. 2 Cod procedură penală,

dispune luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu cu privire la inculpatul LUPOIU REMUS, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 01.04.2024, până la data de 30.04.2024 inclusiv, potrivit protalului instanțelor de judecată.

Foto cu caracter ilustrativ

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut