Potrivit unor surse, se pare că astăzi fostul prim-ministru Victor Ponta și deputatul Sebastian Ghiță vor fi audiați de către procurorii anticorupție din Ploiești, într-un nou dosar penal, în calitate de suspecți! Deocamdată se știe sigur că audierile nu au legătură cu dosarul Herțanu, dosar în cadrul căruia cei doi au mai fost audiați în trecut la sediul DNA Ploiești.

Pe surse, este vorba de un nou dosar în care vizat ar fi fostul premier Victor Ponta, care ar fi primit mită pentru a trece un parlamentar pe listele de la alegerile din 2012. Se pare că Ponta este suspect pentru folosirea influenței, pentru că atunci când era președintele PSD a primit bani de la un politician pe un loc eligibil pentru Parlamentul României. Se pare că politicianul în cauză era chiar deputatul Sebastian Ghiță.

Reamintim că în dosarul Herțanu în care au mai fost audiați cei doi, Iulian Herțanu, cumnatul premierului de la acea vreme, Victor Ponta, este acuzat că ar fi deturnat fonduri europene destinate extinderii canalizării orașului Comarnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here