fbpx
duminică, mai 19, 2024
spot_img

TCE Ploiești și tonetele abandonate-FOTO

Citește Și

- Reclamă -

Săptămâna aceasta, în ședința Consiliului Local, s-a discutat despre proiectul legat de acordarea de gratuitate la transportul public în Ploiești pentru elevii și pentru părinții aflați în conceiul maternal pentru îngrijirea copilului minor de până la doi ani. Între timp, Directia Juridică a Primăriei Ploiești nu a acordat viză de legalitate, proiectul fiind prorogat.

În schimb, unele tonete ale TCE, precum cea din poza, nu au mai fost deschise încă din data de 31 martie 2014, când s-a aprobat acordarea de gratuitate la transportul public pentru toți locuitorii cu venituri lunare mai mici de 3.000 de lei.

- Reclamă -

Conform site-ului TCE, majoritatea tonetelor sunt închise în weekend-uri, două dintre ele fiind închise permanent (Casierie Pod Înalt, Casierie Armoniei). Pe lângă acestea, toneta din fotografiile de mai jos, anume cea de la Palatul Copiilor (fosta Școală 20), nici măcar nu figurează în lista de tonete publicată de fostul RATP. De asemenea, conform site-ului TCE, după ora 21:30, în oraș nu mai există tonete deschise, deși autobuzele operate de Transport Călători Express circulă până la ora 12 noaptea.

În cazul în care ploieștenii nu au timp să caute în tot cartierul o tonetă deschisă sau un automat funcțional, riscă să fie prinși și taxați aspru de către controlori, care, atunci când află de accesul limitat al cetățenilor la biletele pentru autobuz, își pregătesc ultima „armă din dotare”: numărul pentru SMS.

Din păcate, nu toți călătorii au SMS-uri de trimis, unii dintre ei folosind cartele telefonice. Nu este prima dată când ploieștenii se plâng de această neregulă, însă conducerea TCE nu ia nici măcar o măsură.

- Reclamă -

În momentul de față, autobuzele care circulă în mediul rural au sistemul de vânzare al biletelor mult mai organizat decât firma care asigură transportul în Ploiești. Poate ar trebui ca vânzătoarele de la tonete să ocupe și ele scaunul din dreapta șoferului și să le vândă călătorilor bilete la urcare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Accident grav de motocicletă, în Prahova

UPDATEVictima, bărbat în vârstă de 51 de ani, prezintă un traumatism cranio-cerebral sever și a fost intubat de echipajul...
Sari la conținut