Ploieştiul a ajuns să aibă o infrastructură de toată jena! Locuitorii Ploieştiului, cu precădere şoferii, sunt sătui de drumurile dezolante pe care sunt nevoiți să meargă zilnic. Redacția noastră demarează o campanie prin care dorim să prezentăm dezastrul de pe străzile municipiului, cu speranța că astfel, cei care ar trebui să ne conducă, dar uită să o facă, realizează “paragina” în care au fost lăsate drumurile. Primăria ignoră situaţia, în timp ce ploieștenii plătesc taxe peste taxe.

Nici măcar primarul Adrian Dobre, care a fost ales ca o ultimă speranță din partea ploieștenilor că va schimba ceva, nu face diferenţa. Aşa cum am fost obişnuiţi, se pare că şi de data aceasta edilii, după ce îşi văd “sacii în căruţă”, uită de toate promisiunile făcute în campanie, de parcă ei nu ar merge pe aceleaşi drumuri. Probabil că nu le pasă din cauză că folosesc maşinile de serviciu, achiziţionate din bani publici, sau pentru că veniturile lor, babane, plătite din banii noştri, le permit să îşi cumpere maşini noi.

Și dacă totuși administrația locală nu știe ce are de făcut, ziarul Incomod îi va arăta care sunt străzile și, implicit, gropile care trebuie reparate, pentru ca ai noștri conducători să nu poată spune că nu știu ce au de făcut.

Începem campania noastră astăzi și vă prezentăm gropile de care ploieștenii se lovesc zilnic. Astăzi vă prezentăm următoarele străzi:

 

  • Boldescu
  • Spitalului

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here