Un bărbat a fost înjunghiat pe strada Brâncoveanu din localitate Slănic sâmbătă, 16 decembrie! Incidentul a fost semnalat printr-un apel la 112 în jurul orei 17.40, iar un echipaj de jandarmi aflat în patrulare pe raza localității a mers la fața locului. Jandarmii l-au găsit acolo pe numitul C.M., care fusese înjunghiat în abdomen de către un alt bărbat.

Pe baza descrierilor martorilor, echipajul l-a căutat pe agresor și l-a depistat pe numitul V.D., în vârstă de 46 de ani, din Slănic. În urma controlului corporal s-a găsit asupra acestuia un cuțit tip briceag cu lama în lungime totală de aproximativ 10 cm și o lățime de 3 cm.

Victima a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. În cauză, jandarmii au întocmit acte de constatare pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor, dosarul fiind înaintat Poliției Slănic pentru continuarea cercetărilor.

Se pare că cei doi bărbați sunt ciobani, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat duminică seară, 17 decembrie, Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here