fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Termo Ploiești a anunțat când deschide oficial sezonul de încălzire în apartamente

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Operatorul Termo Ploiești va începe în noaptea de joi spre vineri furnizarea agentului termic pentru locuințele racordate la sistemul centralizat de încălzire din municipiu.

Anunțul a fost făcut joi de către conducerea Primăriei. Autoritățile ploieștene au anunțat că furnizarea agentului termic va începe la miezul nopții și le recomandă locuitorilor să verifice instalațiile interioare, astfel încât să nu apară probleme.

- Reclamă -

Câți bani ar putea obține Primăria Ploiești de la UE pentru modernizarea sistemului de termoficare

„Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, informează cetățenii că, începând din această noapte (3 noiembrie, ora 0:00), se va relua furnizarea agentului termic pentru toate locuințele din municipiul Ploiești, racordate la sistemul centralizat de termoficare. În acest context, recomandăm locuitorilor orașului să verifice instalațiile interioare, astfel încât livrarea agentului termic să se deruleze în condiții optime”, se arată în comunicatul de presă transmis joi de municipalitate.

Creditul solicitat de Termo Ploiești pentru plata gazelor în această iarnă a fost avizat de EximBank

„Menționăm că agentul termic va fi furnizat către toate asociațiile de proprietari, cu excepția celor care nu doresc acest lucru urmând ca, ulterior, la solicitarea acestora, reprezentanții operatorului de termie să procedeze la deschiderea vanelor de căldură”, a mai anunțat Primăria Ploiești.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img