disparut petrosani 517x330

disparut petrosani 517x330Un baiat de 15 ani din Petrosani, elev in clasa a IX la un colegiu tehnic, a disparut fara urma de cateva zile. Ultima data a fost vazut luni seara, dupa ore, si de atunci, nimeni nu mai stie nimic despre el.

Parintii lui sunt extrem de ingrijorati, si spun ca baiatul nu a mai fugit niciodata de acasa. Luni seara, colegii l-au vazut pe Radian indreptandu-se spre casa. Avea asupra lui cartea de identitate si bursa de 150 de lei pe care a ridicat-o in aceeasi zi. Ingrijorata, mama lui l-a asteptat toata noaptea sa ajunga acasa. Il certase cu o zi inainte ca este prea dezordonat si nu isi aduna hainele. Dar in niciun caz dojana, spune ea, nu ar fi fost un motiv pentru ca baiatul sa plece de acasa.

Marti dimineata, cand a vazut ca nu mai apare, parintii i-au anuntat disparitia la politie. Radian a fost dat in urmarire generala si este cautat peste tot de agenti, atat in gara cat si in statiile de taximetrie din oras.

Politistii au impanzit orasul cu poza baiatului disparut si incearca sa dea de urma lui.

Subcomisar Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara: “Operatiunile de cautare nu au dat rezultatele dorite. Minorul a fost dat in urmarire in toata tara si in consemn la frontiera.”

In ziua disparitiei, Radian purta o pereche de blugi albastri, o geaca de fas neagra si pantofi sport negri. Tanarul are un metru 65 inaltime, parul blond si ochii albastri. Ca semn distinctiv – o alunita in mijlocul fruntii. Cine are vesti despre el, este rugat sa sune la 112.

sursa: www.protv.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here