Un bărbat din Ploiești a furat mașina de serviciu de la firma la care lucra și a vândut-o pe 1.250 de euro. În plus, a luat și banii proveniți din încasările societății, dar administratorul firmei l-a reclamat la poliție. Ce măsuri au luat polițiștii citiți în comunicatul de mai jos:

Polițiștii Secției 2 Ploiești au fost sesizați de către administratorul unei societăți comerciale despre faptul că un angajat al societăţii ar fi sustras un autovehicul de serviciu şi încasările.

În urma activităţilor desfăşurate, a fost depistat bărbatul în cauză.

Din primele cercetări a rezultat că acesta ar fi cheltuit în scop personal banii proveniţi din încasările societăţii comerciale şi ar fi vândut autoutilitara de serviciu unui bărbat domiciliat în staţiunea Sinaia, contra sumei de 1250 euro. Prejudiciul total cauzat este de aproximativ 9.620 lei, autoutilitara fiind recuperată şi predată persoanei vătămate.

Bărbatul a fost condus la sediul Secţiei 2 Poliţie Ploieşti, unde, în urma administrării probatoriului, s-a dispus efectuarea de cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de abuz de încredere, înşelăciune şi delapidare şi s-a luat măsura reţinerii sale pentru 24 de ore, urmând ca în continuare să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizare a instanţei de judecată în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Cercetările continuă în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here