Un bărbat, cunoscut în Câmpina pentru ieșirile sale violente mai ales atunci când consumă peste măsură băuturi alcoolice, a distrus marți noapte geamurile pieței centrale din oraș. Înarmat cu o sapă, individul poreclit de câmpineni Van Damme a început să lovească pereții din sticlă ai clădirii unde funcționează piața. Un martor speriat a sunat la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor.

Agresorul a fost prins imediat de echipajul de poliție. Din cauza stării de ebrietate, polițiștii nu au reușit să se înțeleagă cu bărbatul și au decis să-l ducă la Spitalul de Psihiatrie din Voila pentru tratament de specialitate.

Potirvit unor surse, ”Van Damme” a refuzat internarea așa că a fost lăsat să plece după ce a fost calmat.

Miercuri dimineață era din nou prin centrul orașului și se plimba pe străzile din apropierea pieței pe care o distrusese cu câteva ore înainte.

Oamenii au cerut din nou ajutorul polițiștilor, astfel că Van Damme se află acum în custodia Poliției, iar de data aceasta se pare că va fi reținut sub acuzațiile de tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Van Damme are internări repetate la psihiatrie, iar în 2014 a fost cercetat pentru viol după ce a abuzat sexual sub amenințarea cuțitului o tânără de 18 ani.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here