O fată de 19 ani, legitimată la secția de box a clubului Gloria Buzău, a fost atacată cu o motocoasă de un individ beat. Fata se afla împreună cu mai mulți colegi, într-un parc din Bușteni, unde au fost acostați de trei bărbați beți.

Pugiliștii erau în cantonament la Bușteni și, luni seară, în ultima zi a stagiului de pregătire, au ieșit la plimbare. În grup erau peste 15 sportivi și sportive, mulți fiind minori.

În timp ce se odihneau pe una dintre băncile din faţa magazinului Profi, de grupul sportivilor s-au apropiat trei localnici, toţi în stare de ebrietate şi cu bidoane de bere în mâini, scrie Adevărul. 

Una dintre sportive, Bianca, a reacţionat imediat şi le-a spus celor trei indivizi să păstreze distanţa, deoarece sunt beţi.

Doi s-au conformat, însă cel de-al treilea a pus mâna pe o motocoasă, a pornit-o, şi, extrem de furios, i-a atacat pe sportivi.

Pugilista de 19 ani s-a luptat cu agresorul timp de câteva minute şi a fost rănită la mâna dreaptă de lamele utilajului aflat în funcţiune.

În apărarea fetei a mai sărit o colegă, însă fata a făcut un atac de panică şi a leşinat.

Gestul bărbatului i-a paralizat de frică pe ceilalţi colegi şi doar intervenţia unor adulţi care ieşiseră din magazinul Profi a făcut ca scandalul să nu aibă urmări şi mai grave.

Poliţiştii au reuşit identificarea persoanei, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din oraşul Buşteni.

”La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii Staţiunii Buşteni au fost sesizaţi prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că în faţa unui magazin din staţiune, a izbucnit un conflict, între mai multe persoane. În urma sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde au identificat o tânără, în vârstă de 19 ani, care a declarat faptul că, a avut un conflict spontan cu un bărbat, din cauza unui loc pe o bancă din faţa unui magazin”, precizează IPJ Prahova.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe si tulburarea ordinii şi liniştii publice.

1 COMENTARIU

  1. Ăsta’ era românul autentic ( beneficiar de ajutor social pentru care trebuie ,, să presteze muncă în folodul comunității ” , sau angajat ,, la stat ” ) reprezentativ pentru calitatea majoritații populației ,, romanistaneze ” , personaj ce a jucat în filmul The Texas Chain Saw Massacre ( având rolul ,, drujbistului ” ). La un asemenea specimen , merită să-i bagi popria-i sculă-n partea tăietoare a motocoasei turate la maxim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here