Administratorul unei societăți comerciale din Pleașa a făcut două plângeri, una la poliție și una la primărie, după ce vecinul său a demarat lucrări ilegale de branșare la conducta sa de apă. Bărbatul susține că vecinul, proprietarul clădirii fostei porți nr.1 a fostei societăți SC REAL SA din același sat, a săpat un șanț cu scopul de a se lega la conducta sa de apă pentru care a suportat toate cheltuielile.

Potrivit reclamantului, vecinul său nu ar avea autorizație de construcție și ar fi executat lucrările șanțului prin care s-a racordat la conductă fără o societate autorizată. Administratorul ne-a mai explicat că în zona căminului de apă există mai multe conducte de gaze, vecinul său punând în pericol proprietățile din apropiere prin săparea șanțului după bunul plac.

Mai mult decât atât, bărbatul plănuiește să construiască o instalație de hidranți anti-incendiu în cadrul societății pe care o administrează, debitul alocat fiind pentru un consum normal de apă. Astfel, odată branșat alt consumator la conducta sa, presiunea apei în cadrul societății va fi redusă și îi va împiedica activitatea, după cum susține administratorul.

În cele două plângeri, bărbatul mai menționează că din cauza lucrărilor făcute de vecin, accesul în incinta societății sale a fost blocat, având perturbări foarte mari în activitatea firmei. Acest lucru se întâmplă și pentru că vecinul său a construit, tot fără autorizație se pare o poartă care blochează inclusiv o parte din trotuar. Totodată, proprietarul societății comerciale se plânge că nu a fost înștiințat în vreun fel de începerea acestor lucrări și nici nu a semnat vreun acord privind blocarea căii de acces.

Vă prezentăm mai jos cele două plângeri formulate de administrator la poliție și la primărie, cât și  fotografii de la fața locului.

Reporterii noștri au cerut un punct de vedere Poliției și Primăriei Bucov cu privire la această situație, pe care le vom publica de îndată ce le vom primi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here