Un bătrân de 72 de ani din Iași a fost violat de fiul concubinei sale. Inițial, de rușine, bărbatul nu a spus nimic, dar după trei zile, având dureri, a spus ce i s-a întâmplat.

Bărbatul acuzat de viol a fost condamnat vineri în primă instanță, de magistrații ieșeni, transmite Ziarul de Iași.

Bătrânul trăia de mai mulți ani cu mama violatorului, toți trei locuind în aceeași casă. Pe 20 martie anului trecut, în jurul orei 18.00, fiul femeii, în stare de ebrietate, l-a trimis pe bătrân pe magazinul din sat să-i cumpere o bere.

Când s-a întors bătrânul, bărbatul l-a invitat în cameră, apoi a încuiat ușa pe interior, i-a dat pantalonii jos și sub amenințarea cu moartea și cu acte de violență a întreținut cu acesta raporturi sexuale anali și orale, scrie g4media.ro.

Bătrânul nu a spus nimic timp de trei zile, de rușine. Dar se plângea constant de dureri în zona anusului, iar concubina a insistat cu întrebările, așa că bărbatul i-a spus ce i-a făcut fiul său. Chiar mama violatorului a sunat la 112, reclamându-și fiul. Pe 29 martie, acesta a fost arestat, iar ulterior a fost trimis în judecată pentru viol.

Conform legii, când victima este rudă cu agresorul, violul este pedepsit cu închisoarea pe un termen cuprins între 7 şi 12 ani. Bărbatul și-a recunoscut fapta și astfel a beneficiat de o reducere a pedepsei, cu o treime.

Individul care și-a violat tatăl vitreg a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei la 5 ani şi 6 luni de închisoare. Mai bine de un an din pedeapsă a fost deja executat, judecata desfăşurându-se cu inculpatul în stare de arest.

Sentinţa Judecătoriei nu este definitivă, ea putând fi atacată prin apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here