ambulanta

ambulantaUn bătrân din Bârlad, judeţul Vaslui, a murit în stradă, la scurt timp după extrenare. Omul a fost găsit fără suflare la doar câteva minute după ce medicii de la Urgenţe, unde ajunsese cu Ambulanţa, l-au trimis acasă. Totul s-a întâmplat la nicio săptămână de la cazul din Braşov, unde o bătrână a fost externată de medici în papuci şi halat. Femeia a murit de frig pe un câmp.

Bătrânul şi-a găsit sfârşitul pe trotuar, după ce medicii de la Spitalul de Urgenţă din Bârlad l-au plimbat printre secţiile unităţii sanitare timp de şapte ore, potrivit România TV.

Acesta a fost trimis de medicul de familie la spital cu pneumonie şi cu tensiune foarte mică. Cei de la Urgenţe l-au consultat, i-au făcut câteva analize medicale, apoi l-au trimis la secţia de Pneumologie. Acolo a fost consultat de medicul specialist, care i-a prescris în foaia de observaţie tratamentul, considerând că diagnosticul său nu se încadrează în protocolul de internare.

Bătrânul a ajuns, din nou, la urgenţe, după câteva ore, i s-a dat o reţetă medicală şi a fost trimis acasă. La scurt timp, s-a prăbuşit pe trotuar, iar trecătorii au sunat la 112. Echipajul medical care a ajuns la faţa locului nu l-a mai putut salva.

Conducerea Spitalul Judeţean de Urgenţă a demarat o anchetă, iar medicii care l-au consulatat urmează să dea explicaţii. Poliţia a deschis un dosar penal în acest caz pentru moarte suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here