Un deținut violent care a amenințat de mai multe ori procurorii cu moartea a reușit să iasă din boxă și a încercat să atace oamenii din sala Tribunalului Ilfov, transmite Antena 3.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 3 august. Bărbatul fusese arestat preventiv de magistrații de la Judecătoria Buftea pe data de 22 iulie, dar astăzi a fost dus la Tribunalul Ilfov pentru verificarea măsurii.

Aflat în sala de judecată, în boxa acuzaților, bărbatul extrem de revoltat a încercat să iasă de acolo și să îi atace pe cei din sală, chiar și pe judecătorul de ședință, însă s-a oprit în acea barieră de sticlă de protecție, în care s-a și rănit.

Ulterior, deținutul a leșinat și a fost luat din sala de judecată, mai transmite sursa citată.

Individul este considerat periculos, fiind arestat pentru că ar fi amenințat un șef din Poliție. Anterior, a fost condamnat pentru că a terorizat o procuroarea din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Timp de cinci luni, procuroarea a fost amenințată și hărțuită, anul trecut, pe adresa de email a Parchetului, dar și pe adresele de email ale altor instituții.

Bărbatul respectiv trimitea mesaje de amenințare explicite, în care spunea ce-i va face procuroarei, drept răzbunare pentru că femeia clasase o plângere depusă de acesta.

În mailurile respective, bărbatul trimitea fotografii cu mai multe sticle în care spunea că a preparat cocktail-uri molotov și spunea că așa cum prepară anumite medicamente, pentru că el este farmacist de profesie, așa știe să-și prepare diferite dispozitive pentru a arunca Parchetul în aer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here