fbpx
sâmbătă, aprilie 20, 2024
spot_img

Un lot de pomelo a fost retras din magazine din cauza nivelului de pesticide. Clienților le este recomandat să distrugă fructul sau să-l returneze, anunță ANSVSA

Citește Și

- Reclamă -

Un lot de pomelo adus din China a fost retras de la comercializare și rechemat de la clienți, anunță ANSVSA. SC Unifrutti Impex SRL a inițial acțiunea ca urmare a depășirii valorilor admise de reziduuri de pesticide (Clorpirifos), se arată în două anunţuri postate pe site-ul Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Produsele cu reziduuri de pesticide fac parte din lotul U89-17 şi au fost comercializate în perioada 7 februarie – 5 martie 2022 în reţelele retailerilor Profi şi Carrefour.

- Reclamă -

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din lotul descris mai sus, achiziţionate în perioada 07.02.2022 – 05.03.2022, să nu le consume, ci să le distrugă sau să le returneze la magazin împreună cu bonul fiscal, până pe data de 21.03.2022, urmând să primească în schimb contravaloarea lor. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create”, menţionează societatea.

Anunţurile au fost postate pe site-ul ANSVA în data de 8 martie 2022.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

A fost semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova

Astăzi, 19 aprilie 2024, s-a semnat Protocolul Alianței Dreapta Unită  pentru județul Prahova.În prezența Cătălinei Bozianu, președintele PMP Prahova,...
Sari la conținut