fbpx
sâmbătă, septembrie 23, 2023
26.2 C
Ploiești
spot_img

Un nou parteneriat propus pentru plantări la Parcul Municipal Ploiești Vest

Citește Și

- Reclamă -

Conducerea Primăriei Ploiești pregătește un parteneriat pentru plantări, pe 2,5 hectare, la Parcul Municipal Vest. Acțiunea ar urma să fie derulată de un ONG, din surse proprii, însă mai întâi e nevoie de aprobarea Consiliului Local. Un proiect similar, propus acum câteva luni, nu a fost aprobat.

Pe ordinea de zi a ședinței de joi a forului legislativ ploieștean a fost inclus un proiect de hotărâre pentru semnarea unui protocol între Primăria Ploiești și Asociația pentru dezvoltare durabilă ViitorPlus, pentru plantarea și completarea spațiilor verzi de la Parcul Municipal Vest. Parteneriatul propus vizează o suprafață totală de 2,5 hectare.

- Reclamă -

Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, deranjat de plantările de la Parcul Vest: „Mai lăsaţi-ne cu copacii!”

Conform înțelegerii propuse, ONG-ul va asigura toate resursele financiare, umane și tehnice necesare pe întreaga perioadă de desfășurare a proiectului. În schimb, municipalitatea ploieșteană se va ocupa de îndepărtarea vegetației uscate acolo unde este nevoie, pregătirea terenului și protecția împotriva pășunatului și a furtului de puieți.

Un astfel de parteneriat a mai fost propus spre dezbaterea Consiliului Local și acum câteva luni, însă consilierii au evitat o decizie, în contextul intenției de cedare a terenului de la Parcul Municipal Vest către Consiliul Județean, pentru realizarea unor investiții.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un urs a intrat în curtea unui localnic din Slănic

ISU Prahova a emis în această seară un mesaj RO-ALERT după ce un urs și-a făcut apariția în orașul...