Internetul este plin de anunţuri de mică publicitate. Multe persoane scapă de lucrurile nefolositare de prin casă punând anunţuri pe site-urile de specialitate. Un anunţ anume a atras însă atenţia tuturor, inclusiv a oamenilor legii care fac cercetări amănunţite.

Este vorba despre cel al lui Marius Jipea, ajutor de şef de post în localitatea doljeana Coţofenii din Faţă, care  pe 31 mai, a postat pe un site de vânzări un anunţ… exploziv. Vindea o bombă de lansator din al Doilea Război Mondial persoanei care îi oferea pe ea 5.000 de lei! Nu a primit banii aceştia însă oameniile legii sunt gata să-i ofere pentru isprava sa cinci  ani de închisoare.

Bomba a fost găsită pe malul Jiului, la sfârşitul lunii mai, de un pescar care a sunat la 112 şi poliţistul a venit la faţa locului, iar până au sosit pirotehniştii a făcut mai multe poze proiectilului. La câteva zile după această întâmplare, s-a gândit să facă şi o glumă şi a postat anunţ de vânzare cu bomba. O glumă total neinspirată.

Polițistul va fi cercetat și de superiorii săi din cadrul IPJ Dolj. Anunțul său a ajuns în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova care îl cercetează acum pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

sursa http://observator.tv/eveniment/ajutorul-de-sef-de-post-din-cotofenii-din-fata-a-anuntat-pe-internet-ca-vinde-o-bomba-de-lansator-pentru-doar-5000-de-lei-213256.html

sursa foto http://observator.tv/eveniment/ajutorul-de-sef-de-post-din-cotofenii-din-fata-a-anuntat-pe-internet-ca-vinde-o-bomba-de-lansator-pentru-doar-5000-de-lei-213256.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here