Marian Iorga, comisarul șef care a condus IJP Prahova din luna mai a anului trecut, nu mai are voie să ocupe o funcție de conducere în perioada în care se află sub control judiciar. Potrivit procedurilor, ofițerul acuzat de luare de mită a fost pus la dispoziția IGPR și va fi detașat să lucreze într-un post din zona administrativă și nu va avea dreptul să lucreze în operativ.

Potrivit surselor Ziarului Incomod, începând de luni 12 iulie, comisarul șef Marian Iorga va lucra la Școala de Poliție de la Câmpina, pe un post de ofițer de serviciu, cel mai probabil.

Cât timp va fi sub puterea măsurii preventive, Iorga are obligația să se prezinte periodic la sediul Poliției Câmpina, la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa.

Potrivit DNA, Între obligațiile impuse prin controlul judiciar față de inculpat se află interdicția de a părăsi țara și interdicția de a comunica, direct sau indirect, pe vreo cale, cu anumite persoane menționate în ordonanță.

Procurorii anticorupție din București acuză că ”în funcția de inspector șef al I.P.J. Călărași, la data de 29 aprilie 2017, ar fi primit un ceas de lux, în valoare de 4.350 lei, de la o persoană (suspect în cauză), în legătură cu îndeplinirea unui act ce intră în atribuțiile sale de serviciu, respectiv, cu soluționarea favorabilă a unei sesizări pe care persoana o formulase anterior”, se arată în comunicatul DNA.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here