fbpx
joi, iunie 20, 2024
spot_img

Unul dintre cei mai agresivi interlopi din Câmpina, recent eliberat din închisoare, a provocat un nou scandal

Citește Și

- Reclamă -

piciuMarian Brotoiu, cunoscut drept Piciu, unul dintre cei mai agresivi interlopi din Câmpina se ține iar de scandaluri, deși a fost eliberat condiționat din închisoare. Brotoiu a devenit cunoscut la nivel național în urmă cu trei ani, după o încăiereare care a avut loc la un bar din cartierul Muscel din Câmpina, în urma căreia un polițist s-a ales cu mâna ruptă, iar interlopul cu fața tumefiată.

Piciu a fost arestat de Judecătoria Câmpina în octombrie 2012 pentru ultraj și condamnat definitiv de Curtea de Apel Ploiești la trei ani de închisoare. Individul nu rămâne prea mult în spatele gratiilor și asta pentru că Judecătoria Găești decide să-l elibereze condiționat în iunie 2014.

- Reclamă -

Soluție pe scurt: În baza art. 587 din Noul Cod de procedură penală, cu aplicarea art. 5 din Noul Cod penal și art. 59 și următoarele din Codul penal anterior: Admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul BROTOIU MARIAN, deţinut în Penitenciarul Găești. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului BROTOIU MARIAN de sub puterea mandatului nr. 111/2013 emis de Judecătoria Campina, în baza sentinţei penale nr. 85/2013, dacă nu este reţinut sau arestat în alte cauze. În baza art. 275 alin. 3 din Noul Cod de procedură penală: Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului, iar onorariul apărătorului din oficiu,Stoica Andreea, în cuantum de 100 lei, conform delegaţiei pentru asistenţă judiciară obligatorie seria DB nr. 2838/2014, va fi înaintat din fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 587 alin. 3 din Noul Cod de procedură penală.

Omul este liber de atunci, dar nu s-a ținut deloc departe de vechile metehne. Recent acesta a fost implicat din nou într-o altă altercație care a avut loc la benzinăria aflată la ieșire din Câmpina, susțin surse judiciare. Acest ultim eveniment în care vedetă a fost din nou Piciu nu s-a soldat cu vreo sancțiune din partea Poliției Câmpina, evenimentul fiind considerat unul relativ minor.
Biroul de Presă al Poliției Prahova nu a făcut public evenimentul, deși este vorba de un recidivist deosebit de periculos.


Iată imagini de la un conflict dintre Piciu și Poliția Câmpina, în urma căruia Piciu a spart geamurile unei mașini de Poliție.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...