UPDATE. Potrivit lui Vasile Ionescu, director tehnic RASP, Regia a aplicat la rândul său 21 de amenzi la Rosal, fiecare în cuantum maxim de 2.500 lei, ceea ce înseamnă un total de amenzi date de RASP și Poliția Locală Ploiești în valoare de 94.000. Amenzile date de RASP au fost pentru nerespectarea graficului de colectare din cadrul contractului dintre Rosal și ADI Deșeuri.

Potrivit lui Vasile Ionescu, operatorul poate plăti prin lege, în termen de 15 zile, jumătate din minimul prevăzut la fiecare sancțiune, adică din 500 lei.

UPDATE. Potrivit reprezentanților Poliției Locale Ploiești, instituția a sancționat noaptea trecută Rosal cu 21 de amenzi în valoare de 41.500 lei. Printre neregulile identificate se numără și neridicarea gunoiului menajer de la platformele de colectare. În paralel, potrivit unor surse, și RASP ar fi aplicat Rosal opt amenzi.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Reprezentanți ai Primăriei Ploiești și ai Poliției Locale Ploiești au fost noaptea trecută în control pentru a verifica activitatea operatorului de salubritate Rosal. Primarul Adrian Dobre a confirmat pentru ziarul Incomod că a mers în control și a declarat că la această oră rezultatele acțiunii sunt centralizate, urmând să fie oferite publicității.

Potrivit unor surse, Rosal ar fi primit 15 amenzi, în valoare de 35.000 lei, după ce timp de două zile operatorul nu și-a respectat contractul cu municipalitatea, întrucât angajații au făcut grevă pentru că nu și-au primit salariile.

Vom reveni cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here