UPDATE. Cei patru agresori au fost identificați de către polițiști prahoveni. Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet cu propunerea de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurilor preventive.

”În urma incidentului de la un local din zona DN 1 Băicoi, a rezultat faptul că este vorba de patru agresori. Cu toții au fost depistați și audiați.
Doi dintre ei au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentați unității de parchet cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea luării măsurilor preventive.
Dosar penal pentru infracțiunile de loviri și alte violențe (medicul legist a acordat 8-9 zile de îngrijiri medicale) și tulburarea ordinii și liniștii publice.
De asemenea, se pare că unul din cei 4 ar fi sustras o geacă din interiorul localului, motiv pentru care se fac cercetări și pentru săvârșirea infracțiunii de furt”, a precizat purtătorul de cuvânt al IJP Prahova.

UPDATE. Poliția face cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, port ilegal de obiecte periculoase și loviri și alte violențe. Bărbatul care a fost tăiat cu cuțitul va merge astăzi la Serviciul de Medicină Legală.

UPDATE. Se pare că bărbatul care a lovit cu cuțitul este identificat, dar nu a fost încă prins. Toți scandalagii sunt din Florești și au mai avut probleme cu legea în trecut.

ȘTIREA INIȚIALĂ. Mai multe persoane au fost reținute de poliție după un scandal care a avut loc noaptea trecută, 10 spre 11 aprilie, la restaurantul Hanul Românesc din zona Paralelei 45! Este vorba despre trei persoane de etnie rromă, care aveau un conflict mai vechi cu patronul localului.

Noaptea trecută cei trei au mers să mănânce acolo, dar patronul nu i-a primit. Aceștia au scos cuțitul, iar un ospătar a fost înjunghiat în zona omoplatului.

Victima nu a fost grav rănită, dar a fost dusă la spital, însă, nu a rămas internată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here